Simpozij o konoplji

POZIVNICA

na 2. Hrvatski simpozij medicinske i industrijske konoplje
Zagreb, Hotel Panorama
20. i 21. travnja 2012. godine

-pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja-

 

Poštovani,

udruge Zelena sinergija, Zeleni svijet i Podvezica pozivaju Vas na 2. Hrvatski simpozij medicinske i industrijske konoplje koji će se održati u Zagrebu, u hotelu Panorama, 20. (petak) i 21. (subota) travnja 2012. godine s početkom u 9 sati.

Osnovne teme Simpozija su: uzgoj, prerada i uporaba industrijske i medicinske konoplje u Hrvatskoj i svijetu, s naglaskom na razmjeni iskustava sa stručnjacima iz Europske Unije.

Cilj Simpozija je informirati domaću javnost o mnogobrojnim koristima od uzgoja i prerade konoplje za cjelokupno gospodarstvo Republike Hrvatske, s posebnim naglaskom na mogućnostima razvoja poljoprivrede, industrije, malog i srednjeg poduzetništva, te na poboljšanju kvalitete života u cjelini.

Izuzetno smo ponosni pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Republike Hrvatske, a s posebnim zadovoljstvom potvrđujemo i sudjelovanje niza uglednih stručnjaka kako iz Hrvatske, tako i iz inozemstva.

Ukoliko se odlučite sudjelovati u radu Simpozija, molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do četvrtka, 19. travnja 2012. godine, putem elektronske pošte na adresu zelena.sinergija@gmail.com ili na telefon +385 98 1611677.

Ukoliko niste osobno zainteresirani za Simpozij, molimo Vas da Pozivnicu proslijedite onima kojima bi to moglo biti korisno. Hvala!

Posjetite službenu stranicu simpozija o konoplji na www.simpozijokonoplji.com